Το σέλινο είναι ένα πολύ ξεχωριστό λαχανικό, με μεγάλη θρεπτική αξία. Προσφέρει το έντονο άρωμά του και την ιδιαίτερη γεύση του σε σούπες (δεν νοείται φασολάδα χωρίς σέλινο) αλλά και σε άλλα νόστιμα φαγητά, ενώ εφοδιάζει τον οργανισμό με βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες θωρακίζοντάς τον από σοβαρές ασθένειες. (Δες τι περιέχει και από τι προστατεύει και σίγουρα θα το αγαπήσεις)
Θα πρέπει λοιπόν να το βάζεις στα φαγητά σου όσο πιο συχνά μπορείς. Για να μένουν όμως αναλλοίωτα τα πολύτιμα συστατικά του, πρέπει να το διατηρείς φρέσκο.
Πού θα το βάλεις
Το καλύτερο σημείο αποθήκευσής του είναι το συρτάρι του ψυγείου. Μπορείς να το φυλάξεις εκεί τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο ως και 2 εβδομάδες.