Έχεις βουλιάξει στην καρέκλα; Δες πώς θα αναστυλώσεις το σώμα σου στα γρήγορα

PoiosTiGiatihttps://poiostigiati.gr
Αναρωτιέσαι; Κάνε κλικ να μάθεις...

Αυτή τη στιγμή κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή. Παρατήρησε το σώμα σου: Αν οι ώμοι σου είναι κυρτωμένοι και οι γοφοί σου έχουν βουλιάξει στο κάθισμα, τότε ίσως ήρθε η ώρα να χαρίσεις ένα λεπτό στο σώμα σου για να τεντωθεί. Σίγουρα θα σε ευγνωμονεί!

Αναστύλωση σε ένα λεπτό:

1. Αντί να ακουμπάς την πλάτη σου στην καρέκλα, έλα λίγο πιο μπροστά, περίπου στο κέντρο του καθίσματος.

2. Κράτησε ίσια την πλάτη.

3. Φρόντισε ώστε οι μηροί και οι γάμπες σου να σχηματίζουν ορθή γωνία. Το κεφάλι πρέπει να στέκεται ίσιο, χωρίς να γέρνει μπρος ή πίσω.

4. Τώρα που στηρίζεσαι πλέον στους μυς της πλάτης και στους μηρούς σου, πλέξε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι και τράβηξε τους αγκώνες σου προς τα πίσω. Μείνε σε αυτή τη στάση για ένα λεπτό (μπορείς και περισσότερο).

Ανακουφίστηκες; Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην επιχειρήσεις την παραπάνω άσκηση σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, πριν συμβουλευτείς κάποιον ειδικό.

* Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK:

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ

ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ;

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Μην επιβιώνεις απλώς, Ζήσε!

Δούλεψε σαν μην χρειάζεσαι χρήματα. Αγάπα σαν να μην σε πλήγωσε κανείς. Χόρεψε σαν να μην σε βλέπει κανείς. Τραγούδα σαν μην σε ακούει κανείς. Ζήσε σαν...

Από την επανάσταση στο τηλεχειριστήριο

Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: Επανάσταση - Περισυλλογή - Τηλεόραση… Ξεκινάς ν΄ αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις ν΄ αλλάζεις...