Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Τι είναι το Χούι, που – κατά τη γνωστή παροιμία – βγαίνει μετά την ψυχή;

Το πιο πιθανό είναι να ξέρεις από πρώτο χέρι  πόσο ισχυρή είναι η δύναμη της συνήθειας. Απ΄ αυτό άλλωστε έχει προκύψει και η γνωστή παροιμία που λέει πως, όταν πεθαίνει κάποιος...

Ποιο είναι το πιο ανέξοδο φυσικό σπρέι υγείας;

Μειώνει το στρες, βελτιώνει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού καθώς και του αναπνευστικού συστήματος, απαλύνει τα συμπτώματα του άσθματος και τις αλλεργικές εκδηλώσεις. Το σπρέι θαλασσινού νερού, που δημιουργείται όταν το κύμα σκάει με δύναμη στην παραλία, αποτελεί μια φυσική θεραπεία τόσο για την ψυχή όσο και για το σώμα.

Πάρε βαθιές εισπνοές

Σύμφωνα με σχετικές μελέτες, οι θετικές αυτές επιδράσεις οφείλονται στα ηλεκτρικά φορτισμένα σταγονίδια του νερού που ψεκάζονται από τη θάλασσα σχηματίζοντας ένα πολύ λεπτό ομιχλώδες νέφος.

Αυτές οι πλούσιες σε αρνητικά ιόντα σταγόνες απομακρύνουν τους ρύπους από τον αέρα, εξαλείφουν τις αερομεταφερόμενες λοιμώξεις και η εισπνοή τους επιτρέπει στο σώμα να φιλτράρει αποτελεσματικότερα τα ρυπογόνα σωματίδια.

Επίσης είναι βοηθητικές σε περιπτώσεις ιγμορίτιδας, εμφυσήματος και βρογχίτιδας, στη βελτίωση της διάθεσης. Κάνουν πιο πλούσια την αναπνοή, επιταχύνουν την επούλωση τραυμάτων, δυναμώνουν το ανοσοποιητικό και εξασφαλίζουν ποιότητα στον ύπνο.

* Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ;

Κάνε εγγραφή στο NEWSLETTER μας και θα έχεις τις απαντήσεις.