Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

Ξανασκέψου το…

Ποτέ μην βιάζεσαι. Τις περισσότερες φορές μια δεύτερη σκέψη βγάζει λανθασμένη την...

Ποιο χρώμα ματιών δεν υπάρχει (κατά τους ιριδολόγους);

Το τραγούδι της παλιάς εποχής τα ήθελε γοητευτικά, με μπλε βλεφαρίδες. Η Ιριδολογία όμως ισχυρίζεται ότι το πράσινο χρώμα των ματιών, αντί για όπλο γοητείας, αποτελεί ένδειξη για προβλήματα υγείας. Διότι στην πραγματικότητα φυσικά πράσινα μάτια δεν υπάρχουν.

Γαλάζιο που λερώνεται

Όπως υποστηρίζει η Κύπρια διδάκτωρ Ολιστικής Διατροφολογικής Ιατρικής, Σύμβουλος Διατροφογενετικής και Ιριδολόγος Δρ. Νίτσα Κοιλιάρη: “Η Ιριδολογία θεωρεί ότι δεν υπάρχουν πράσινα μάτια. Το αρχικό χρώμα των πράσινων ιρίδων είναι το γαλάζιο, το οποίο έχει καλυφθεί με πολλές τοξίνες. Οι τοξίνες αυτές εμφανίζονται με πολλά χρώματα, από το άσπρο μέχρι το σκούρο καφέ, συμπεριλαμβανομένου του κίτρινου και του πορτοκαλί. Γι΄ αυτό τα πράσινα μάτια παρουσιάζονται σε διαφορετικές αποχρώσεις σε διαφορετικούς ανθρώπους και αποτελούν φωναχτά σημάδια τοξίνωσης του οργανισμού”.

Το πράσινο δεν είναι φυσικό

“Σύμφωνα με την Ιριδολογία”, διευκρινίζει η Δρ. Κοιλιάρη, “τα φυσικά χρώματα των ματιών είναι μόνο δύο: καστανό και γαλάζιο. Το πράσινο δεν είναι φυσικό, αλλά προκύπτει από την αλλοίωση του καθαρού γαλάζιου. Οφείλεται δηλαδή στην τοξίνωση, που λερώνει με πολύχρωμες κηλίδες και στίγματα την ίριδα και την βάφει πράσινη”.

Επίκτητες και κληρονομικές τοξίνες

“Οι τοξίνες που λερώνουν το γαλάζιο του ματιού και το κάνουν πράσινο μπορεί να είναι επίκτητες ή κληρονομικές”, τονίζει η κ. Κοιλιάρη. “Πολλές φορές έχουμε στα μάτια μας χρώματα από φάρμακα που πήραν οι γονείς μας ή οι παππούδες μας για σοβαρές αρρώστιες του παρελθόντος, όπως η σύφιλη ή η φυματίωση.

Οι επίκτητες τοξίνες πάλι μπορεί να προέρχονται από τη διατροφή, το στρες, την κακή ζωή και το περιβάλλον. Ειδικά το έντονο και χρόνιο στρες μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη τοξικότητα στον οργανισμό λόγω της οξείδωσης που προκαλεί. Είναι επίσης γεγονός ότι η τοξίνωση μεταφέρεται κληρονομικά στον οργανισμό από παππούδες και γονείς με ιστορικό καταχρήσεων σε τσιγάρο και ποτό. Οι καπνιστές γονείς κληροδοτούν προβλήματα στο παιδί πριν ακόμα γεννηθεί, σε όλα τα επίπεδα – σωματικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά και πνευματικά”.

* Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ;

Κάνε εγγραφή στο NEWSLETTER μας και θα έχεις τις απαντήσεις.