Αρχική ΠΟΣΟ; Πόσο βρόμικα είναι τα κινητά μας τηλέφωνα;

Πόσο βρόμικα είναι τα κινητά μας τηλέφωνα;

-

Τα κινητά μας τηλέφωνα είναι πιο βρόμικα και από τα καπάκια της τουαλέτας! Γιατί; Διότι δεν τα καθαρίζουμε ποτέ. Τα πιάνουμε με βρόμικα χέρια, τα δίνουμε συχνά σε άλλους για να τα χρησιμοποιήσουν ή να δουν φωτογραφίες, τα ακουμπάμε όπου βρούμε, μας πέφτουν κάτω. Πολλές φορές επίσης τα βάζουμε στην τσέπη μας, η οποία αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον (ζέστη και υγρασία) για την αναπαραγωγή των μικροβίων.

Τα βακτήρια αυτά δεν είναι επιβλαβή για την υγεία, αλλά σε υψηλή συγκέντρωση μπορούν να αποτελέσουν πρόσφορο έδαφος για σοβαρότερα μικρόβια.

Καθάριζε λοιπόν την επιφάνεια του τηλεφώνου σου όσο πιο συχνά μπορείς χρησιμοποιώντας αντιβακτηριακά πανάκια, που θα προμηθευτείς από το φαρμακείο.

Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ

Η προσαρμοστικότητα και η ικανότητα διαχείρισης των εντάσεων είναι αρετές που μπορεί να εμφυσήσει η μητέρα στο παιδί της απλώς και μόνο ανοίγοντας συχνά την αγκαλιά της. Αυτό αναφέρουν οι...
Η λέξη προέρχεται από τη βενετική dozzina, που σημαίνει...
Το παρφέ είναι παγωτό; Στην Ελλάδα, ναι. Στη Γαλλία, απ΄ όπου προέρχεται αυτό το… τέλειο γλύκισμα, όχι. Εμείς εδώ ξέρουμε ότι το...