Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

Ξανασκέψου το…

Ποτέ μην βιάζεσαι. Τις περισσότερες φορές μια δεύτερη σκέψη βγάζει λανθασμένη την...

Πού κάνουν πλαστική χειρουργική παλάμης για να αλλάξουν τη μοίρα τους;

Φαίνεται ότι οι Ιάπωνες πολλές και περίεργες τέχνες κατεργάζονται. Μια μόδα ανάμεσα σε πιστούς της χειρομαντείας οδηγεί κάποιους κατευθείαν στον πλαστικό χειρουργό. Για ποιο λόγο; Επειδή πιστεύουν ότι αλλάζοντας τις γραμμές που βρίσκονται στο εσωτερικό της παλάμης τους θα αλλάξουν και το πεπρωμένο τους – προς το καλύτερο φυσικά. Με άλλα λόγια ζητούν από τους γιατρούς να επηρεάσουν με μαγικό (χειρουργικό) τρόπο την τύχη και το μέλλον τους. Όπως ακριβώς κάνουν και ορισμένοι Κορεάτες στη χώρα τους.

Οι πελάτες ζητούν την τριπλή γραμμή του αυτοκράτορα…

Σύμφωνα με το dailybeast, οι νέου τύπου επεμβάσεις γίνονται με ηλεκτρικό νυστέρι που καίει (με τέχνη) τη σάρκα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι μόνιμο και να μοιάζει φυσικό. Το λέιζερ κρίνεται ακατάλληλο, αφού η γραμμή που χαράζει εξαφανίζεται με το πέρασμα του χρόνου. Κάθε επέμβαση στην… ανθρώπινη μοίρα διαρκεί συνήθως 10-15 λεπτά, ενώ η επούλωση γίνεται μέσα σε έναν μήνα.

Αυτό που ζητούν συνήθως οι πελάτες από τους γιατρούς είναι να επεκτείνουν τις υπάρχουσες γραμμές ή/και να προσθέσουν καινούργιες, όπως τη φημισμένη, πολυπόθητη γραμμή του αυτοκράτορα. Πρόκειται για τρεις γραμμές οι οποίες, όταν ενώνονται, δημιουργούν τη μοίρα των αυτοκρατόρων: Η πρώτη συμβολίζει τύχη στον πλούτο, η δεύτερη οικονομική επιτυχία (για διατήρηση των εσόδων) και η τρίτη καλό πεπρωμένο.

Οι γυναίκες πάλι θέλουν να χαράξουν τη γραμμή του γάμου (όταν λείπει) ή/και να βελτιώσουν τη γραμμή του έρωτα. Για τα υπόλοιπα (χρήματα, καλή μοίρα κλπ.) δεν αγωνιούν ιδιαίτερα, αφού περιμένουν να τους τα προσφέρει ο σύζυγος.

* Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ;

Κάνε εγγραφή στο NEWSLETTER μας και θα έχεις τις απαντήσεις.