Πότε τα πόδια υποφέρουν περισσότερο από στενά παπούτσια;

Οτιδήποτε φοράμε και μας στενεύει, περιορίζει την καλή κυκλοφορία του αίματος. Παράδειγμα, τα στενά παπούτσια. Η άνεση των ποδιών μέσα στα παπούτσια – ειδικά τον χειμώνα – είναι επιβεβλημένη, αν θέλουμε να κυκλοφορούμε ζεστοί.

Άνετες κινήσεις των δακτύλων

Πώς νοείται όμως η άνεση στα παπούτσια; Εφόσον μπορείς, όταν τα φοράς, να κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση των δακτύλων που κρατά τα πέλματα ζεστά. Πρόκειται για μια ιδιόρρυθμη γυμναστική, η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια και αυξάνει την θερμοκρασία στις πατούσες. Είναι απλή όσο και αποτελεσματική:

Ανοιγοκλείνεις τα δάχτυλα των ποδιών σου πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι θα έχεις πάντα ζεστά τα κάτω άκρα, χωρίς προβλήματα.

* Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Λύσε τις Απορίες σου λαμβάνοντας τις απαντήσεις στο email σου.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ

Πόσα (και ποια) νησιά είναι οι Κυκλάδες;

Μπορεί να κάνεις συχνά τις διακοπές σου στις Κυκλάδες, αλλά έχεις ποτέ αναρωτηθεί πόσα και ποια νησιά τις απαρτίζουν; Πριν από τις καλοκαιρινές...

Πώς επηρεάζεται η διατροφική μας συμπεριφορά, όταν τρώμε παρέα με άλλους;

Η διατροφική μας στάση γύρω από ένα τραπέζι είναι πολυδιάστατη και επηρεάζεται κυρίως από κοινωνικούς και ψυχολογικούς παράγοντες. Τα διατροφικά μας "πιστεύω" μάλλον παραμερίζονται...

Πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι ένα στρέμμα;

Το στρέμμα είναι μονάδα μέτρησης εμβαδού. Το χρησιμοποιούμε κυρίως στην Ελλάδα για να μετρήσουμε εκτάσεις γης...