Αρχική ΠΩΣ; Πώς θα χρωματίσεις το ρύζι;

Πώς θα χρωματίσεις το ρύζι;

-

Το ρύζι μπορεί εύκολα να πάρει το χρώμα (και τη γεύση) που θέλεις προσθέτοντας τα ανάλογα υλικά την ώρα που βράζει. Δες μερικές ιδέες:

Αν θέλεις να κοκκινίσει, θα ρίξεις μια κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ. Εναλλακτικά μπορείς να πολτοποιήσεις γλυκιές κόκκινες πιπεριές. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι πιο ήπιο.

Για να πρασινίσει, θα βράσεις αρακά, θα τον πολτοποιήσεις ώσπου να γίνει πουρές και θα τον προσθέσεις στο ρύζι καθώς βράζει.

Για να κιτρινίσει και να γίνει πιο πικάντικο, θα προσθέσεις ένα κουταλάκι του γλυκού κάρι.

Και μια συμβουλή για το βράσιμο του ρυζιού: Όσο πιο καλή είναι η ποιότητα του ρυζιού, τόσο πιο πολύ χρόνο χρειάζεται για να βράσει.

[Φωτό: © Depositphotos.com/Yury Stepanov]

Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ

Πολλοί άνθρωποι βάζουν την οδοντόβουρτσά τους σε κάποιο ποτήρι που βρίσκεται στον νιπτήρα. Ο νιπτήρας όμως στα περισσότερα μπάνια βρίσκεται κοντά...
Υπάρχουν πολλοί φυσικοί μαχητές της κοινής γρίπης, του κρυολογήματος και της βρογχίτιδας. Ένας από αυτούς - και μάλιστα πολύ αποτελεσματικός - είναι οι κόκκινες...
"Θα φάμε τα μουστάκια μας", προειδοποιούμε κάποιον/α που μας έχει εκνευρίσει πολύ και ετοιμαζόμαστε για άγριο τσακωμό μαζί του/της. Κι αυτό γιατί σε έναν...