Πώς θα κάνεις το ταίρι σου να νιώθει ξεχωριστό;

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι φιλοφρονήσεις, κακά τα ψέματα, είναι πάντα καλοδεχούμενες, ειδικά όταν προέρχονται από τον άνθρωπο που αγαπάμε. Αφού λοιπόν όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας ανεβάζει, ας μην περιμένουμε μόνο να το εισπράξουμε. Καλό θα ήταν επίσης να το προσφέρουμε – χωρίς τσιγκουνιές και περικοπές – στο έτερόν μας ήμισυ κάνοντάς το να αισθανθεί ξεχωριστό.

Ισχύουν για άντρες και γυναίκες:

Η προϋπόθεση για να πιάσουν τόπο τα καλά σου λόγια είναι μία και μοναδική: Να είναι πηγαία, αυθόρμητα και ειλικρινή. Οι κάθε λογής ψευτιές αποκλείονται. Εξάλλου αργά ή γρήγορα ξεσκεπάζονται.

Αφιέρωσε χρόνο για να παρατηρήσεις τον άνθρωπο με τον οποίο σχετίζεσαι εστιάζοντας στις ανάγκες του. Όταν θα είσαι σε θέση να τις εκπληρώνεις πριν αυτός/ή σου το ζητήσει, θα έχεις ξεπεράσει κάθε προσδοκία του/της. Το «Πριν από σένα για σένα» ή «Είμαι μέσα στο μυαλό σου» είναι ισχυρότατο αφροδισιακό για άντρες και γυναίκες. Δίνει επίσης τη μεγάλη ψυχική ικανοποίηση ότι κάποιος μας προσέχει και μας νιώθει.

Κατάπληξε το ταίρι σου σε ανύποπτο χρόνο υλοποιώντας μία επιθυμία του – από το να μαγειρέψεις το αγαπημένο του/της φαγητό μέχρι να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή του/της σε μια αγαπημένη δραστηριότητα.

Δείξε στη γυναίκα σου ότι την έχεις κορώνα στο κεφάλι σου

Μην ντραπείς να δείξεις σε όλους ότι νιώθεις τρυφερότητα για εκείνη. Μια σύντομη, ζεστή αγκαλιά και ένα στιγμιαίο χάδι μπροστά σε φίλους και γνωστούς θεωρείται από τη γυναίκα ως επιστέγασμα μιας σχέσης, για την οποία ο άντρας δεν έχει κανέναν ενδοιασμό.

Το να τοποθετήσεις την φωτογραφία της (ή μια κοινή σας φωτογραφία) σε πορτοφόλι, οθόνη κινητού, υπολογιστή ή τέλος πάντων σε εξέχουσα θέση είναι κάτι που σίγουρα θα την κάνει να αισθανθεί ότι έχει κερδίσει μια σημαντική θέση στην καρδιά σου.

Το να επαινείς μια γυναίκα για την εμφάνισή της είναι επιθυμητό, δεν είναι όμως το παν. Η ευστροφία, το χιούμορ και η φυσική ευγένεια (όπως ο δυναμισμός, η ψυχραιμία, η ευρεία αντίληψη των πραγμάτων και άλλα προτερήματα) αξίζουν επίσης τον θαυμασμό σου και φυσικά θα ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση της γυναίκας σου στα ύψη. Είναι σημαντικό να της τονίσεις ότι είναι όμορφη μέσα και έξω, άρα ξεχωριστή όπως και αν τη δεις.

Όταν νιώθει την ανάγκη να εξομολογηθεί τα αισθήματά της, να γίνεσαι καλός ακροατής και στα παράπονά της να απαντάς σύντομα, καθησυχαστικά και ξεκάθαρα.

Δείξε στον άντρα σου ότι τον θαυμάζεις

Να του εκφράζεις την ικανοποίησή σου για όσα σου προσφέρει, χωρίς υπερβολές. Εκείνος θα καταλάβει – λίγα λόγια και καλά.

Μην παραλείπεις να του τονίζεις ότι χαίρει της εκτίμησής σου για τις ικανότητές του, όποιες και αν είναι αυτές. Δεν χρειάζεται βέβαια να κάνεις συγκρίσεις με άλλους άντρες, γιατί αυτό οδηγεί σε φτηνούς ανταγωνισμούς.

Δώσε βάση στη γνώμη του, μην τον αγνοήσεις. Άκουσε με προσοχή ό,τι έχει να σου πει και δώσε του να καταλάβει ότι θα το εξετάσεις με καλή πρόθεση, αφού προέρχεται από εκείνον που αγαπάς και εμπιστεύεσαι.

Φράσεις που αρχίζουν από «Δεν ξέρεις πόσο με κάνεις να…» ή «Πόσο μου αρέσεις, όταν…» συνοδευόμενες από ένα θετικό (και δίκαιο φυσικά) σχόλιο για εκείνον, θα τον κάνουν να φουσκώσει από υπερηφάνεια και εμπιστοσύνη για τον εαυτό του. Με άλλα λόγια δώσε του επιβεβαίωση, επιβεβαίωση και επιβεβαίωση. Εφόσον φυσικά το αξίζει.

[Φωτό: © Depositphotos.com/Dmitrijs Dmitrijevs]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι είναι οι Α΄ βαθμού συγγενείς μας;

Η ύπαρξη συγγένειας και ο βαθμός της παίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλά νομικά ζητήματα, καθώς με βάση αυτά ο νόμος ορίζει κωλύματα (π.χ. γάμου) και παραχωρεί δικαιώματα (π.χ. κληρονομικά)...

Γιατί με τα χρόνια δύο σύντροφοι αρχίζουν να μοιάζουν μεταξύ τους;

Σου αρέσει πολύ η εξωτερική εμφάνιση του/της συντρόφου σου; Αν ναι, καλώς, γιατί υπάρχει σημαντική πιθανότητα να αρχίσεις να του/της μοιάζεις όσο περνάνε τα χρόνια. Φυσικά κάτι θα πάρει και εκείνος/η από σένα...

Ποιος βαριέται πρώτος τον γάμο;

Τα πάνω - κάτω φέρνουν συνεχώς οι επιστημονικές έρευνες καταρρίπτοντας πεποιθήσεις και πράγματα που ως τώρα θεωρούσαμε δεδομένα. Όπως...

Πού πέφτει η πρώτη ερωτική ματιά;

Τι είναι αυτό που προσέχουν με την πρώτη ματιά οι άντρες στις γυναίκες και το αντίστροφο;
- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

Ποιοι είναι οι Α΄ βαθμού συγγενείς μας;

Η ύπαρξη συγγένειας και ο βαθμός της παίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλά νομικά ζητήματα, καθώς με βάση αυτά ο νόμος ορίζει κωλύματα (π.χ. γάμου) και παραχωρεί δικαιώματα (π.χ. κληρονομικά)...

Πόσο ελκυστικό βρίσκουν οι γυναίκες έναν αγενή άντρα;

H φήμη ότι ένας αγενής αρσενικός έχει περισσότερες πιθανότητες από έναν ευγενή να γοητεύσει μια θηλυκή ύπαρξη μοιάζει εξωφρενική. Όμως, περιέργως, επαληθεύεται από έρευνες...

Πόσο σημαντικές είναι οι απλές, καθημερινές σχέσεις;

Φυσικά και όλες οι σχέσεις δεν είναι εξίσου σημαντικές, ούτε έχουν την ίδια προτεραιότητα στη ζωή μας, όμως όλες μάς αφορούν...

Πώς θα απελευθερωθείς από μια σχέση συνεξάρτησης;

Ένιωσες ποτέ ότι βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα μέσα στη σχέση σου; Ότι ανέχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς, επειδή νιώθεις ότι ο/η σύντροφός σου...

Ποιες είναι οι 10 καλύτερες ερωτήσεις στο πρώτο ραντεβού;

Στο πρώτο ραντεβού πολλά θέλεις να ρωτήσεις και να μάθεις. Όπως είναι αναπόφευκτο, από τα πρώτα λεπτά θα ξεκινήσει μεταξύ σας ένα...

Tipaki.gr

Tips & Tricks που σου λύνουν τα χέρια!