Πώς θα απαλλάξεις το φαγητό από παραπανίσια υγρά;

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ

Πού γεννήθηκε ο Καραγκιόζης;

Κακάσχημος, καμπούρης, ξυπόλητος, μόνιμα φτωχός αλλά και σαρκαστής των πάντων, που σοφίζεται χίλια τεχνάσματα για να τα βολέψει στη ζωή. Και τα καταφέρνει μια χαρά - παρότι...

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε τα γυαλιά ηλίου;

Έχουν τα γυαλιά ηλίου... ημερομηνία λήξης; Ναι, λένε Βραζιλιάνοι επιστήμονες από το Sao Carlos School of Engineering. Κι αυτό διότι η προστατευτική τους δράση...

Πόσα ποτάμια έχει η Ελλάδα;

Η Ελλάδα μπορεί να καταλαμβάνει μικρή έκταση στον παγκόσμιο χάρτη, αλλά διαθέτει από όλα τα φυσικά καλούδια. Ανάμεσα σ΄ αυτά και πολλά ποτάμια, που διασχίζουν κοιλάδες...

Αν το φαγητό που έφτιαξες στην κατσαρόλα έχει ήδη βράσει, αλλά έχουν μείνει περισσότερα υγρά από όσα θα ήθελες, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να γίνει πιο στεγνό:

Κατ΄ αρχάς αποσύρεις το σκεύος από τη φωτιά.

Ξεσκεπάζεις την κατσαρόλα και σκεπάζεις το φαγητό με μια καθαρή, βαμβακερή πετσέτα.

Επάνω από την πετσέτα τοποθετείς το καπάκι.

Σε σύντομο χρόνο η πετσέτα θα απορροφήσει όλους τους υδρατμούς και το φαγητό θα γίνει όπως πρέπει.

Η τοποθέτηση της πετσέτας είναι ιδανική λύση για να κάνεις το ρύζι και το κριθαράκι σπυρωτά και νόστιμα, αλλά και για όσα νερόβραστα φαγητά δεν θέλεις να λασπώσουν.

Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook