Πού έχει γίνει η πιο εντυπωσιακή χρήση αεροπλάστ (bubble wrap);

Ξέρεις τι είναι το αεροπλάστ – αγγλιστί bubble wrap. Αυτό το πλαστικό υλικό με τις φούσκες, με το οποίο τυλίγουμε εύθραυστα αντικείμενα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί ότι αποτελεί και ένα εξαιρετικό εργαλείο κατά του στρες (Διάβασε λεπτομέρειες ΕΔΩ). Ξέρεις όμως πού έχει γίνει η πιο εντυπωσιακή χρήση του;

Ένας δρόμος γεμάτος φούσκες

Στην αγγλική πόλη Worcester βρίσκεται ο δρόμος Somerville Road, που θεωρείται ως ο πιο επικίνδυνος για πρόκληση ατυχήματος σε ολόκληρη την Αγγλία. Έτσι, τον Ιανουάριο του 2010 μια ασφαλιστική εταιρεία αποφάσισε να τυλίξει με 1.500 τ.μ αεροπλάστ τις προσόψεις των σπιτιών, τα αυτοκίνητα, τα ποδήλατα, τα πεζοδρόμια, τα διακοσμητικά των κήπων, τα σπιτάκια των σκύλων και ό,τι άλλο υπήρχε στον δρόμο, προκειμένου να προφυλάξει (συμβολικά) τους κατοίκους και να τους ευαισθητοποιήσει στην πρόληψη των ατυχημάτων.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν οι κάτοικοι έγιναν πιο προσεκτικοί, αλλά σίγουρα θα τίναξαν προσωρινά από πάνω τους το άγχος, αφού είχαν στη διάθεσή τους εκατομμύρια φούσκες για να σπάνε.

* Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες, ακολούθησε τη σελίδα μας στο FACEBOOK:

Απορείς;

Δες Κι Αυτά