ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ

Πόσο δυνατό κάνει το παιδί της μια στοργική μητέρα;

Η προσαρμοστικότητα και η ικανότητα διαχείρισης των εντάσεων είναι αρετές που μπορεί να εμφυσήσει η μητέρα στο παιδί της απλώς και μόνο ανοίγοντας συχνά την αγκαλιά της. Αυτό αναφέρουν οι...

Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε καθαρό νερό στη βρύση μας;

Περίπου 750 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλείς παροχές νερού και 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν διαθέτουν σωστές...

Γιατί οι άντρες προτιμούν τη γυναικεία μέση “δαχτυλίδι”;

Δεν αποτελεί σύγχρονη προτίμηση. Ανέκαθεν οι άντρες έλκονταν από γυναίκες που διαθέτουν λεπτή μέση. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα, παρά το γεγονός ότι έχει αλλάξει το πρότυπο της γυναικείας σιλουέτας.

Μπορεί βέβαια να μην προτιμώνται οι αφράτες, όπως κάποτε, αλλά ακόμα και τις λεπτές γυναίκες οι άντρες τις θέλουν μεσάτες. Όχι για λόγους αισθητικής αλλά για καθαρά βιολογικούς.

Δείγμα καλής υγείας και θηλυκότητας

Τη λεπτή μέση αναζητά το αντρικό ένστικτο (που σε τέτοια θέματα είναι αλάνθαστο!) διότι, όπως εξήγησαν επιστήμονες που το ερεύνησαν, ένα γυναικείο σώμα σε “σχήμα κλεψύδρας” δείχνει καλή υγεία, καθώς υποδηλώνει χαμηλά επίπεδα ενδοκοιλιακού λίπους και υψηλά επίπεδα σεξουαλικών ορμονών, όπως τα οιστρογόνα.

Με λίγα λόγια, η λεπτή μέση στέλνει μήνυμα στο αντρικό φύλο ότι η γυναίκα που τη διαθέτει σφύζει από υγεία και θηλυκές ορμόνες!

Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook