Από τι κινδυνεύεις, αν κάνεις απιστία;

Μια Απορία την ημέρα... την άγνοια κάνει πέρα

Όλοι ξέρουμε πόσο μας ωφελεί μια καλή σχέση. Ψυχικά και σωματικά. Όλοι επίσης λίγο – πολύ ξέρουμε πόσα προβλήματα, ατομικά και συντροφικά, μπορεί να επιφέρει ένα αισθηματικό – σεξουαλικό παραστράτημα. Όμως υπάρχουν τρεις σοβαροί λόγοι που πρέπει να έχουμε υπόψη μας, πριν αποφασίσουμε να μοιράσουμε την ευτυχία στα τρία:

Η μόνιμη σχέση δημιουργεί ψυχική ισορροπία, ασφάλεια και ηρεμία, εφόσον δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα συνεννόησης ή άλλα. Ποιος άλλος σε καταλαβαίνει καλύτερα από τον άνθρωπό σου;

Παρέχει ασφαλές σεξ – με την προϋπόθεση ότι κάθεστε και οι δύο στ΄ αβγά σας… Αν αισθάνεσαι ότι η ερωτική σου ζωή δεν είναι πια τόσο ενδιαφέρουσα, βρες τρόπους να την ζωντανέψεις. Αξίζει τον κόπο, όταν υπάρχει αγάπη. Δες τον/την σύντροφό σου με άλλο μάτι. Ξέχασε τα πρότυπα κι ανακάλυψε πάνω του/της ομορφιές και χάρες που τις άφηνες να περνούν απαρατήρητες. Και μην απορήσεις αν αρχίσεις να ζεις πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες.

Η απιστία μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα! Απίστευτο; Και όμως ερευνητές της Ιταλικής Εταιρίας Ημικρανίας διαπίστωσαν ότι η απιστία, εκτός του ότι δημιουργεί του κόσμου τα μπερδέματα, μπορεί να προκαλέσει ισχυρό πονοκέφαλο στον/στην άπιστο/η διάρκειας ως και 3 ωρών! Ενδέχεται μάλιστα να επιδεινωθεί και από άλλους παράγοντες, όπως η αφροδισιακή τροφή, τα φάρμακα που βελτιώνουν τις σεξουαλικές επιδόσεις, το στρες που προκαλείται από την προσπάθεια να παραμείνει μυστική μια παράνομη σχέση. Ωστόσο, το χειρότερο σενάριο είναι ότι στο 3 – 4% των άπιστων οι πονοκέφαλοι αυτοί μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις αποβαίνει θανατηφόρο.

Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Κι Άλλες ΑπορίεςΣΧΕΤΙΚΑ
Τα Προτείνουμε